Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Welkom bij EVERGREEN, uw vertrouwde adres voor al uw schilder- en behangwerk

Bent u op zoek naar een betrouwbaar schilderbedrijf in de regio Amsterdam? Dan bent u bij EVERGREEN aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren en servicegericht bedrijf voor al uw schilderwerk. Daarnaast kunt u ons ook inhuren voor behangwerkzaamheden of het plaatsen van ramen. Wij werken flexibel en passen ons graag aan uw wensen aan.

Schilderwerkzaamheden

Heeft u binnen- of buiten schilderwerkzaamheden dan kunt u rekenen op het uitstekende vakmanschap van EVERGREEN. Wij werken op basis van verrichte werk of als u dat prettiger vindt op basis van uurtarief of per vierkante meter. U betaalt bij ons geen voorrijkosten, waardoor wij altijd een scherp tarief kunnen aanbieden voor uw project. Het schilderwerk in de regio Amsterdam wordt uiteraard eerst met u doorgesproken. Wat zijn uw wensen en wanneer wilt u het werk opgeleverd hebben? Wij werken uitsluitend met de beste kwaliteit materialen waar wij met een gerust hart garantie op geven. Mocht u binnen de garantietermijn problemen ervaren met het schilderwerk, neemt u dan contact met ons op en wij komen het probleem graag voor u oplossen.

Behangwerkzaamheden

Bent u ook niet handig met behangen? Het lijkt zo eenvoudig, maar het is een klus die veel inzicht en ervaring vereist. Moet er in uw huis of bij uw bedrijf een nieuw behang op de muren? Schakel dan EVERGREEN in Wij zijn de beste behangers van Amsterdam en komen graag bij u langs om te helpen uw woonkamer, slaapkamer of werkkamer een make-over te geven. Uiteraard kiest u zelf het behang uit dat wij voor u aanbrengen. Wij behangen uiteraard met behang met en zonder patroon en brengen het materiaal netjes voor u aan op de muren.

Schakel de vakman in voor uw schilderwerk in Amsterdam en omgeving

EVERGREEN werkt in een brede regio rond Amsterdam. U kunt ons inschakelen voor schilder- en behangwerkzaamheden in onder meer Haarlem, Heerhugowaard, Leiden, Utrecht en Zaandam. Voordat wij bij u aan de slag gaan komen we uiteraard langs om het project met u door te spreken en uw wensen te inventariseren. Als u wilt ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Afhankelijk van onze agenda plannen wij uw opdracht zo snel mogelijk in. Heeft uw klus haast, of wilt u het op een specifieke dag gerealiseerd hebben in verband met andere werkzaamheden zoals het leggen van een vloer, neemt u dan tijdig contact met ons op zodat wij het werk op tijd kunnen uitvoeren en u niet teleur hoeven te stellen.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Zoekt u een betrouwbare schilder in Amsterdam of een ervaren behanger? Neem dan contact op met EVERGREEN. Wij sturen u graag een offerte voor uw project. Als u hiermee instemt plannen wij uw klus zo snel mogelijk in dan wel op het moment dat het in uw planning past. U kunt ons bellen op telefoonnummer 06-42775109 of stuur een bericht naar ons e-mailadres info@evergreenschilders.nl. Wij informeren u daarna zo spoedig mogelijk over het tarief voor uw opdracht en onze mogelijkheden qua planning.

Share our website